ИмеДатум завршеткавебсајтОцењивање
ИТРУЕ2018 / 12 / 16.вебсајт4.7/5
АЛИГАТОЦОИН2018 / 11 / 30.вебсајт4.3/5
универзаланУНИВЕРЗАЛНО ПРИЗНАЊЕвебсајт3.7/5
СОУНДЕОН2018 / 10 / 30.вебсајт3.7/5
блацкбок фондацијаФОНДАЦИЈА БЛАЦКБОКС2019 / 02 / 15.вебсајт4.5/5
МОМЕНТУМ ПРОТОКОЛвебсајт3.7/5
ЦОТРАДЕР2018 / 11 / 30.вебсајт4.2/5
ДЕЦОИН2018 / 10 / 26.вебсајт4.3/5
ЦРИПТАССИСТ2018 / 09 / 29.вебсајт3.9/5
ДЕСТРЕАМ2018 / 09 / 30.вебсајт4.2/5
ФЛИПнПИК2018 / 10 / 31.вебсајт4.6/5
БИТБОСЕ2018 / 11 / 30.вебсајт3.8/5
ЛЕНДСБАИ2018 / 10 / 29.вебсајт4.6/5
ХУМАНЦОИН2018 / 11 / 01.вебсајт4.6/5
МООЛИА ЦОИН2019 / 01 / 15.вебсајт4.7/5
ИНСЦОИН2018 / 08 / 30.вебсајт3.9/5
ВАНИГ2018 / 09 / 26.вебсајт4.3/5
БГКС2018 / 10 / 03.вебсајт4.1/5
НЕКСТПАККвебсајт4.5/5
У РУН ИТ2018 / 10 / 15.вебсајт4.1/5
ЕИПЛАТФОРМ2018 / 09 / 30.вебсајт3.9/5
ИНГОТЦОИН2018 / 10 / 10.вебсајт4.1/5
ВИВА МРЕЖА2018 / 09 / 23.вебсајт4.1/5
УХИВЕ2019 / 02 / 11.вебсајт4.5/5
ЕКОНОМСКИ2018 / 11 / 01.вебсајт4.3/5
ВИВАЛИД2018 / 12 / 31.вебсајт3.8/5
ИАГОН2018 / 10 / 05.вебсајт4.5/5
УЛАЗИТЕ У НОВАЦ2018 / 08 / 31.вебсајт3.9/5
ИММврСЕ2018 / 09 / 07.вебсајт4.4/5
ГАМБЛИЦА2018 / 10 / 01.вебсајт4.3/5
X